GoldTresorRegisztráció
GoldTresor
Goldtresor - Hogyan érdemes aranyba és ezüstbe fektetni?

Hogyan érdemes aranyba és ezüstbe fektetni?

A Goldtresor segítségével automatizált aranybefektetést valósíthat meg úgy, hogy számlavezető bankjában rendszeres átutalási megbízást állít be, amelyet automatikusan aranyra váltunk a beérkezés pillanatában.


A Goldtresorral Ön megvalósíthatja az alábbi stratégiát, mint az egyik leghatékonyabb nemesfém befektetést, mellyel biztosíthatja befektetése értékállóságát és várhatóan hozamot is ad:

 • Határozza meg, hogy mekkora összeget szán havonta nemesfém befektetésre.
 • Ossza meg az összeget az arany és az ezüst között például 80-20% arányban.
 • Amíg az ezüst olcsó az aranyhoz képest, hagyja így a rendszeres átutalás arányát.
 • Amikor az ezüst megdrágul az aranyhoz képest, váltsa át az ezüst jó részét aranyra és csökkentse le az ezüst részarányát.

Az arany és az ezüst egyszerű befektetés, mely nem kíván sok odafigyelést a befektető részéről, de nagy árfolyam mozgások lehetségesek, ezért a fenti stratégia nem tekinthető befektetési ajánlásnak. A fizikai nemesfém befektetés kockázatait a nemesfém vásárlóknak önállóan kell felmérniük.

Goldtresor - Hogyan segít az aranyportfólió kialakításában a Goldtresor?

Hogyan segít az aranyportfólió kialakításában a Goldtresor?

Ha arra számít, hogy újra utcai fizetőeszközzé válhat az arany, akkor vásároljon kis kiszerelésben befektetési aranylapkákat és aranyérméket! Az aranyszámlán gyűjtött aranyegyenlegeket át tudja váltani például tízesével kötegelt 2 grammos, 5 grammos aranylapkákra vagy arany érmékre. Ezzel megspórolja a darabonként kiszállítás költségét, valamint a „kötegelt” vásárláskor további 1-1,5% kedvezményre számíthat. A kettő együtt összességében akár 5-6% kedvezményt is jelent, azaz ennyivel több arany marad a számláján.

Amennyiben Ön klasszikus aranykereskedőt keres, akkor tekintse meg a Conclude webáruházát, ahol azonnali átvétellel, készpénzzel is fizethet és sok arany, ezüst, platina érméből, rúdból válogathat.

Goldtresor - Befektetési arany megőrzése, letétkezelése

Befektetési arany megőrzése, letétkezelése

Nemesfémeit nagybiztonságú értéktárakban tároljuk, így Önnek nem kell a banki széfbérlés, keresés, biztosítás problémáival megküzdenie. Az arany és ezüst biztosítási díja arányos a tárolt értékkel: Például egymillió forint értékű aranyat havi 500 Ft-ért biztosítunk, ami kedvezőbb a széfbérlésnél.

Az arany, ezüst, platina, palládium nemesfém rudakat és érméket Zürichben, Frankfurtban, Bécsben és Budapesten tároljunk nemesfémek letétkezelésére szakosodott partnereinknél, így bárhol is tartózkodjon, az aranybefektetése biztonságban van.

Máshol vásárolt, vagy a Goldtresorból már átvett befektetési aranyát jelenleg a Goldtresort alapító Conclude Befektetési Zrt. offline letétkezelése keretében tudja nálunk tárolni, ennek további részleteiről ide kattintva olvashat. 

Goldtresor - Megtakarítás aranyban

Megtakarítás aranyban

Az arany bizonyítottan az egyik legalkalmasabb befektetés a hosszútávú értékőrzés és a nyugdíj előtakarékosság céljára. A Goldtresor aranymegtakarítási programja ebben nyújt segítséget. A rendszeres aranymegtakarítási igényt elsősorban a Bónusz számlacsomag szolgálja ki.

 • HUF, EUR, USD devizában beállíthatja, hogy mekkora összeget utal be a Goldtresorba.
 • A beutalt megtakarítási összeget automatikusan aranyra váltjuk az aktuális árfolyamon.
 • A megtakarítás összegét tetszés szerint növelheti vagy csökkentheti.
 • Bármikor kérhet kiutalást. A Goldtresor aranymegtakarítás rugalmas.
 • Bónusz: 1 gramm ingyen aranyat adunk előre, amelyet véglegesen meg is tarthat, amennyiben 3 évig kitart a takarékoskodás mellett.
 • A Bónusz csomagban az ezüstszámla szolgáltatást is igénybe veheti.
 • Vásárolhat, illetve tárolhat arany és ezüst befektetési termékeket.
Goldtresor - Hogyan ösztönzi a Goldtresor a hosszútávú megtakarítást?

Hogyan ösztönzi a Goldtresor a hosszútávú megtakarítást?

A Goldtresor szándéka, hogy Ön könnyebben elérje megtakarítási célját. Belépve a Goldtresorba, a Trezor képernyőjén láthatja, hogy még hány grammot kell gyűjtenie a következő szint eléréséhez. Tíz szint van, melyek a következők: 5 gramm, 10 gramm, 20 gramm, 1 uncia, 50 gramm, 100 gramm, 250 gramm, 500 gramm, 1000 gramm, 12500 gramm.

A program előrehaladásáról havi értesítőt küldünk. Ha már elérte a saját maga által kitűzött szintet, akkor célszerű lehet „leváltani” az aranyszámla egyenleget a kitűzött célt megtestesítő aranyrúdra és hazavinni vagy kiszállítást kérni, vagy akár továbbra is letétben tartani a Goldtresorban. Ön dönt arról, hogy milyen kiszerelésű aranyrudakra/érmékre váltja át aranyszámla megtakarítását, sőt akár vissza is válthatja bármely devizára és kérheti a pénz kiutalását.

Csatlakozzon a Goldtresor több ezer felhasználójához és élvezze a fizikai nemesbefektetések legjobb módját!

Goldtresor - Arany, ezüst, platina és palládium termékek vásárlása, eladása

Arany, ezüst, platina és palládium termékek vásárlása, eladása

Az aranyszámlával rugalmasan és kedvező áron tud befektetési aranyérméket és aranyrudakat adni-venni.


Az aranyszámla egyenlegét bármikor átválthatja befektetési arany termékekre.
Amikor aranyszámla egyenlegének aranyrudakra, érmékre való átváltását kezdeményezi, az aranyszámláján pont annyi grammot terhelünk, ahány gramm finom aranyat tartalmaz a kiválasztott termék. Ezen felül szintén aranyban terheljük a kiválasztott aranyrúd vagy aranyérme gyártási költségét is. Az átváltáskor tehát csak a gyártási költséget kell kifizetnie, hiszen az aranyat már korábban megvásárolta. A termékeket elviheti, vagy ha nem kér kiszállítást, akkor az aranyérméket, aranyrudakat automatikusan letétbe helyezzük.


A Trezor képernyőn ellenőrizheti, hogy milyen aranyrúdjai, érméi vannak letétben.
Kiszállítás később is kérhető, sőt, bármikor dönthet úgy, hogy ezeket a letétben lévő befektetési arany termékeket eladja és inkább pénzt kér kiutalni.


A Goldtresor jobb áron vásárolja vissza a letétben őrzött aranyrudakat, mint általában az aranykereskedők.
Ennek oka, hogy a letétben tárolt aranyrudakat és aranyérméket nem kell újra bevizsgálni és a beszállítási költséget sem kell megfizetni.


Gyűjtsön aranyszámla egyenleget és csak később váltsa át aranyrúdra!
Az arany megvásárlása és tömbösítése, vagyis az aranyrúdra, aranyérmére váltása időben szétválasztható. Az aranyszámlának ez nagy előnye. Minél nagyobb aranyegyenleget halmoz fel az aranyszámláján, a tömbösítési-gyártási költség fajlagosan annál kisebb lesz.

Goldtresor - 6,8% nyereségre példa

6,8% nyereségre példa

A példa kedvéért legyen az arany világpiaci grammára 10.000 ft. Van két ügyfél, mindkettőnek havi 50.000 forint megtakarítható pénze van és mindkettő 100 gramm aranyat szeretne összegyűjteni. Az 5 grammos aranylapka gyártási költsége 0,44 gramm arany, a 100 grammos aranylapkáé pedig 2 gramm arany.

 • A. ügyfél hagyományos aranykereskedőtől vesz havonta 1 db 5 grammos aranylapkát 20 hónapon keresztül, összesen 100 gramm aranyat. Ha az aranykereskedő haszna 1%, az grammra átszámítva 0,05 gramm/5 grammos lapka. A fizetendő felár, amíg összegyűlik a 100 gramm: 20*(0,05+0,44)=9,8 gramm arany, forintban 98.000 forint.
 • B. ügyfél Goldtresor aranyszámlán takarékoskodik, 100 grammos aranylapkára gyűjt, és 1% felárral jut aranyszámla egyenleghez. Csak a 20. hónap végén váltja át az aranyszámla egyenleget 1 db 100 grammos aranyrúdra. Az aranyszámla vásárlások felára: 20*(50.000 ft*1%)=10.000 ft, és ezentúl a gyártási költség: 2 gramm=20.000 ft, mindösszesen: 30.000 ft.
 • B. ügyfél előnye A. ügyféllel szemben: 98.000-30.000=68.000 ft, azaz 6,8%.
Goldtresor - Áfamentes ezüst, platina és palládium

Áfamentes ezüst, platina és palládium

Magánszemélyek esetében az áfamentes ezüst, platina és palládium befektetésre kizárólag a nemesfémszámla ad lehetőséget. Az ezüst, platina, palládium nemesfémszámlák fedezetét képező Good Delivery ezüst, platina és palládium tömböket vámszabadterületi trezorban tároljuk, így Ön áfa mentesen tudja ezen nemesfémrudak (rész)tulajdonjogát adni-venni.

Amennyiben a Prémium számlacsomagot választja, akkor az összes nemesfémre tud adás-vételi ügyleteket kötni, míg a Bónusz csomag választása esetén az aranyon kívül csak az ezüstre.

Ezüst esetében az ezüstszámla egyenleg értékesítésével egyidejűleg vásárolhat az úgynevezett különbözeti áfa alá tartozó ezüstérmékből, ezzel szemben a platina, illetve palládium termékek és az ezüstrudak esetében meg kell fizetni a 27% áfát. A Goldtresorban a termékek adatlapjain bruttó árak vannak feltüntetve az ezüst, platina, palládium termékek esetén.

Goldtresor - Kedvező devizaárfolyamok

Kedvező devizaárfolyamok

Nemesfém vásárláskor és eladáskor a devizákat bankközi árfolyamon váltjuk, amelyre nem számítunk felárat, így Ön a legjobb árfolyamot kapja, ami a piacon elérhető. Letétben lévő befektetési rúd, érme, nemesfémszámla egyenleg visszaváltását követően HUF, EUR, USD devizanemekben kérhet kiutalást. A nemesfémről devizára váltáskor szintén bankközi árfolyamon váltunk az Ön által kért devizanemre. Devizáról devizára váltást viszont nem végzünk, mert pénzváltási tevékenységgel nem foglalkozik a Goldtresor.

Goldtresor - Nemesfémek házhozszállítása

Nemesfémek házhozszállítása

A megvásárolt, illetve a letétben lévő befektetési arany és más nemesfémek kiszállítását a Goldtresoron belül megrendelheti vagy akár kérheti a személyes átvételt is a budapesti irodánkban csekély díj ellenében. Házhozszállításkor a FedEx díját és a csomagbiztosítási díjat hárítjuk át. Nagy értékű, illetve Európán kívüli értékszállításra egyedi árajánlatot szükséges kérni.

Goldtresor - Aranytranszfer

Aranytranszfer

Az ügyfelek egymás között maximum 900 eurós értékig aranyat küldhetnek egymásnak ingyenesen. Ennek elsődleges célja a családtagok, barátok közti aranyban történő elszámolás, az arany, mint pénz funkciójának tudatosítása. Az aranyküldés minden számlacsomag számára elérhető funkció.

Goldtresor - Aranyvásárlás és eladás személyesen

Aranyvásárlás és eladás személyesen

Ha személyesen szeretne aranyat, ezüstöt vagy más nemesfémet vásárolni vagy eladni, erre hétköznapokon 09-17 óra között van lehetősége, Budapest belvárosában a Bank Centerben.

Nagyobb összegű készpénzes adás-vételt, felvásárlást is bonyolítunk, diszkréten, privátbanki színvonalon. Átutalásos vagy bankkártyás fizetésnél is azonnal árut adunk Önnek.

A személyes kiszolgálást a Goldtresor tulajdonosa a Conclude Befektetési Zrt. biztosítja. A Conclude nemesfém árjegyzése elérhető innen

Nyitvatartás, elérhetőség, parkolás 

A Goldtresor ügyfelek személyes azonosítása is ugyanebben az irodában történik, így akár a személyes vásárlást össze is kötheti az offline azonosítással, amennyiben nem online szeretné magát azonosítani a Goldtresorban.

A LEGÚJABB PIACI HÍREK, INFORMÁCIÓK EMAILBEN

Ha elsők között szeretne értesülni a legfrissebb piaci hírekről, információkról, akkor töltse ki az alábbi adatlapot: