Blog

Kérjük, kövesse a blogunkat, ahol rendszeresen olvashat piaci hírekről, szolgáltatásainkról, termékekről és az új fejlesztéseinkről.

Hogyan lehet ajánlani a Goldtresor aranybefektetést

Miután megismerkedtünk a Goldtresor szolgáltatásaival, érdemes barátainknak, ismerőseinknek tovább küldeni a regisztrációs linket, amellyel ők is elindíthatják saját aranybefektetésüket. Ráadásul minden egyes ajánlott ügyfél arany vásárlására eső árrés 25%-át azonnal jóváírjuk az ajánló ügyfél aranyszámláján 3 éven keresztül, amellyel némi plusz aranybevételre tehetünk szert.

Olvasson tovább →

Ajánló linkek és Google pontszámok

A Goldtresorra hivatkozó webes linkeket folyamatosan ellenőrzi a Google algoritmusa. Sőt, nem csak hogy ellenőrzi ezeket a linkeket, hanem pontozza is. Ezen link-minőség pontszámok összessége fontos szerepet tölt be abból a szempontból, hogy a Goldtresor első helyen jöjjön fel a Google keresőjében és így minden befektetési arany után érdeklődő leendő ügyfelünknek legyen lehetősége arra, hogy megtaláljon minket.

Olvasson tovább →

Az aranyon túl – Nemesfém befektetési lehetőségek

Az arany mellett más nemesfémek befektetési lehetőségeit is célszerű átgondolni, hisz az ezüstnek például az aranyhoz hasonlóan több évezredes használati múltja van, ráadásul az ezüst ipari felhasználása jelentősebb az aranyénál. Az aranyon kívül más nemesfémek is képesek arra, hogy legyőzzük az inflációt és biztonsági szerepet töltsenek be a megtakarítási portfólióban.

Olvasson tovább →
Legfontosabb hírek
Mennyit nyerne azzal, ha elsőként kapná meg a legújabb piaci híreket?
Feliratkozok ⟶